Slider Plexiglas

4.8 5 48 Uitstekend!

Lees klantreacties


Foopla.nl goede partij voor wederverkopers mooiste foto’s op plaat

Al enkele malen is aan Foopla naar de mogelijkheid tot wederverkoop gevraagd. Foopla is dus niet de enige die weet dat persoonlijke foto’s op trendy materialen blijvend populair zijn. De vraag die bij ons is neergelegd, beantwoordt Foopla nu:

Aantrekkelijk totaalplaatje voor passende wederverkopers

Voorwaarde voor wederverkoop

Passende wederverkopers: dat is de voorwaarde die Foopla stelt om hierin een samenwerking aan te gaan. Dit betekent dat uw branche en de bijbehorende producten/activiteiten verwant zijn aan die van Foopla.

Verwante branches

De meest voor de hand liggende verwante branches zijn fotografie, relatie- en fotogeschenken, wonen/interieur en drukwerk. Er is echter uiteraard meer mogelijk. Maak zelf een inschatting van de relevantie van uw activiteit(en) en aarzel niet om contact op te nemen als u potentie ziet.

Afspraken: het (foto)plaatje moet kloppen

Het aantrekkelijke (foto)plaatje moet van weerszijden kloppen, ook u heeft terecht voorwaarden en wensen.

De grootste pijlers hierbij zijn:

  • productkwaliteit
  • levertijd
  • (inkoop)prijs/korting

Dat zijn er aardig wat en het ene bedrijf is het andere niet. Met een door Foopla bepaalde basis werken we zo nodig afspraken op maat uit. Veel is bespreekbaar om (onderling) tot een goede overeenkomst te komen die wederzijds blij maakt.

Contact

Bent u (mogelijk) een passende wederverkoper en enthousiast om het fotoplaatje kloppend te krijgen? Neem contact op met Foopla via klantenservice@foopla.nl. Graag ontvangen wij hierbij als bijlage een uittreksel van uw registratie bij de KvK. Na ontvangst en controle neemt Foopla contact met u op.