Nieuw: foto op plexiglas 8 mm

Foopla heeft weer een nieuw fotoproduct toegevoegd aan het assortiment, namelijk een foto op plexiglas van 8 mm. Een extra dikke fotoplaat voor een extra indrukwekkend beeld! Een fotoplaat van 8 mm is ideaal voor allerlei soorten foto's. Vooral mooie portretten en kleurrijke natuurfoto's komen geweldig uit op dit materiaal. Bestel dus nu uw foto op plexiglas eenvoudig in onze webshop!

Foto op 8 mm dik plexiglas

Net als onze andere plexiglasproducten wordt uw foto haarscherp geprint op de achterkant van het plexiglas. Door de dikte van het plexiglas krijgt de foto op een prachtige manier meer diepte. De kleuren en contrasten komen schitterend naar voren en geven een uniek indrukwekkend effect.

Geef een foto op plexiglas cadeau!

Een foto op plexiglas 8 mm is niet alleen leuk voor uzelf, maar zeker ook om cadeau te geven. Vooral een klein formaat, bijvoorbeeld 20 bij 20 cm of 20 bij 30 cm, kan eenvoudig worden neergezet in een fotostandaard. Een ophangsysteem is dus niet altijd noodzakelijk. Mede daardoor is een foto op plexiglas 8 mm een perfect cadeau: de ontvanger hoeft de foto niet aan de muur te hangen, maar kan het cadeau ergens neerzetten en weer verplaatsen. Daarnaast is een foto op plexiglas van zichzelf al een uniek product: een persoonlijk geschenk is extra leuk om te krijgen!

Benieuwd geworden naar het resultaat? Bestel snel uw mooiste foto op plexiglas 8 mm en geniet van het prachtige resultaat!

files/acrylglas/acrylglas-2_a.jpg