Slider Plexiglas

4.8 5 48 Uitstekend!

Lees klantreacties


Foto op Aluminium (RVS)

Bij een foto op RVS, eigenlijk foto op dibond geheten, ontslaat een uniek soort glans. Die wekt de indruk dat de foto meebeweegt zodra u er langs loopt. Het is een moderne, trendy techniek, bij uitstek geschikt voor zwart-wit foto’s. Voor een heldere kleurenfoto kunt u ook kiezen voor een foto op RVS met witte toplaag, dibond wit. Dan spat de kleur er helder van af.

Ook dit product kunt u met een gerust hart buiten ophangen.

Foto op Aluminium (wit)

Met een foto op aluminium, specifiek dibond geheten, haalt u zowel visueel als qua materiaal een kwalitatief product in huis. Onze machine drukt uw foto direct op aluminium, waarbij de in- en afstellingen voor uw foto worden geoptimaliseerd.

Niet voor niets is het een vernieuwend, eigentijds materiaal dat snel opmars maakt. U maakt er dus indruk mee. U kunt uw foto op dibond ook nog eens zorgeloos buiten ophangen.

Kleur- en materiaalkwaliteit waar je op kunt rekenen

Foopla print direct vanaf de machine op RVS. Er komt dus geen tijdrovend en feilbaar hand- en plakwerk aan te pas. Op ieder formaat is de kleurkwaliteit goed. Bovendien is dit merk aluminium, dibond, erg duurzaam en stevig materiaal. Bijkomend voordeel is dat het vocht- en temperatuurbestendig is. Een foto op RVS gaat daarom lang mee en kan zelfs buiten worden opgehangen. Wanneer wij uw foto op RVS printen brengt de machine direct een beschermende UV-lak aan, die zorgt dat verkleuring door zonlicht tot het minimale beperkt blijft. Geen reden dus om nog te wachten met het bestellen van uw foto op RVS!

Levering

Uw foto op aluminium met 5 werkdagen verzonden

Het is glashelder: lang hoeft u niet te wachten op uw foto op aluminium Nadat u een bestelling hebt geplaatst, verzenden wij hem met 5 werkdagen.

Zorgvuldige verzending

Uw foto op plexiglas verdient de grootste zorg. Daarom pakken wij uw bestelling netjes in en wordt hij in een speciale kunstverpakking vervoerd. Zo komt uw foto op plexiglas gegarandeerd veilig bij u aan!

Verzending via GLS

Uw bestelling verzenden we via de pakketdienst van GLS. Hiermee wordt uw foto op plexiglas veilig en netjes bij u thuis bezorgd.

Productspecificaties

Materiaalkleur: wit of geborsteld RVS

Bedrukking: rechtstreeks vanaf machine

Bijzonderheden: op RVS worden de witte onderdelen niet afgedrukt maar nemen de kleur aan van het materiaal (licht grijs RVS geborsteld)

Dikte aluminiumplaat: 3mm