Slider Plexiglas

4.8 5 48 Uitstekend!

Lees klantreacties


Foto op Plexiglas

Een foto op plexiglas, ook wel acrylglas genoemd, wordt steeds vaker als wanddecoratie gebruikt. Het is stevig en licht materiaal dat uitermate geschikt is om foto’s op te laten printen en aan de muur op te hangen. De foto wordt direct aan de achterkant van de plaat geprint, zodat het diepte-effect van de foto door het glas versterkt wordt. Vooral de kleuren krijgen een boost en worden daardoor helder en scherp. Ook ontstaat er een schitterende glans, waardoor uw foto op plexiglas een echte blikvanger wordt.

Nieuw: vanaf nu kunt u uw foto op plexiglas van 8 mm laten printen voor een extra diepte-effect!

Bestel snel en eenvoudig uw foto op plexiglas

Doordat uw foto op plexiglas door onszelf wordt geproduceerd, kunnen wij precies in de gaten houden wat er gebeurt en hoe het gebeurt. Met behulp van onze printer met vernieuwde printtechnologie en de vakkundige kennis van onze medewerkers wordt ervoor gezorgd dat u een foto op plexiglas van hoge kwaliteit ontvangt. Het bestelproces verloopt eenvoudig en snel. Als u eerst wilt weten hoe de bestelling precies in zijn werk gaat, kunt u de video bekijken waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd.

Er zijn twee manieren waarop u uw fotoplaat kunt betalen. Allereerst kunt u kiezen voor iDeal, waarbij het bedrag meteen van uw bankrekening wordt afgeschreven. Wilt u liever eerst het product in huis hebben en daarna pas betalen, dan kunt u kiezen voor het betaalsysteem Billink, waarbij u pas binnen 14 dagen na ontvangst hoeft te betalen.

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Kijk bij de veelgestelde vragen of uw vraag er tussen staat of stuur ons een e-mail.

Gratis ophangsysteem!

Een foto op plexiglas ophangen lukt perfect met aluminium afstandhouders. Door deze afstandhouders aan de boven- en onderkant van de plaat te bevestigen, komt deze 19 millimeter van de wand af. Hierdoor wordt er meer diepte gegeven aan de beelden en de kleuren in de foto. Dit ophangsysteem geeft een nette en afgewerkte uitstraling aan de fotoplaat. Een set afstandhouders bestaat uit vier stuks.

U kunt er voor kiezen om de afstandhouders in de foto op plexiglas te plaatsen. In de vier hoeken van de plaat worden gaten geboord waar de afstandhouders in kunnen worden gemonteerd. Wilt u niet dat er gaten in de fotoplaat worden geboord, dan is er de mogelijkheid om afstandhouders aan de rand van de plaat te bevestigen.

afstandhouder_rand.jpg afstandhouder_binnen.jpg

Levering

Uw foto op plexiglas met 5 werkdagen verzonden

Het is glashelder: lang hoeft u niet te wachten op uw foto op plexiglas. Nadat u een bestelling hebt geplaatst, verzenden wij hem met 5 werkdagen

Zorgvuldige verzending

Uw foto op plexiglas verdient de grootste zorg. Daarom pakken wij uw bestelling netjes in en wordt hij in een speciale kunstverpakking vervoerd. Zo komt uw foto op plexiglas gegarandeerd veilig bij u aan!

Verzending via GLS

Uw bestelling verzenden we via de pakketdienst van GLS. Hiermee wordt uw foto op plexiglas veilig en netjes bij u thuis bezorgd.