Foto op Hout

Een foto op hout is prachtige natuurlijke en duurzame decoratie. Een houten fotoplaat creëert een huiselijke sfeer, maar past ook perfect in een strak en modern interieur. Uw foto wordt rechtstreeks op het hout geprint. Doordat de printer geen witte kleuren afdrukt, wordt er van tevoren een white wash laag op de houten plaat aangebracht. Hierdoor wordt de kleur van het hout een stuk lichter en egaler en zijn de nerven en noesten van het hout minder opvallend in de foto. De structuur van het hout blijft wel goed zichtbaar: u kiest natuurlijk niet voor niets voor hout! Ook blijven de originele kleuren van uw foto behouden met een laag white wash. Hout is een natuurproduct met steeds een andere structuur, dus elke foto op hout is uniek!

Niet meer beschikbaar


  • rechtstreeks op het hout
  • nerven en noesten aanwezig
  • met white-wash
  • authentiek
  • huiselijke sfeer
  • natuurproduct

Warme uitstraling van een foto op hout

U kiest voor een foto op hout omdat u een duurzaam materiaal wilt met een warme, sfeervolle uitstraling. Een foto op hout heeft bijvoorbeeld een heel andere look dan een foto op aluminium, die een veel moderner en strakker uiterlijk heeft. Een foto op hout is een natuurproduct en dus kunnen er wat oneffenheden in de structuur zitten, maar dat maakt juist dat de foto die op het hout geprint wordt robuust en authentiek oogt. Doordat er een laag white wash wordt toegevoegd, nemen de oneffenheden zeker niet de overhand en kunt u er zeker van zijn dat uw foto prachtig naar voren komt op hout!

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Kijk bij de veelgestelde vragen of uw vraag er tussen staat of stuur ons een e-mail.


Ophangsystemen

U kunt u foto op hout gemakkelijk ophangen met behulp van een handig ophangsysteem. Dit systeem wordt ook gebruikt bij canvassen. Het is eigenlijk niets meer dan een haakje dat eenvoudig op de houten plaat is te bevestigen met twee schroeven. Het haakje heeft een aantal tandjes, waardoor u de foto eventueel iets naar rechts of links kunt verplaatsen, zodat u de foto perfect recht kunt hangen. Het ophangsysteem is onzichtbaar en dus ziet uw foto op hout er mooi afgewerkt uit aan de muur!

Productspecificaties

Materiaalkleur: lichtbruin/wit door white wash

Bedrukking: rechtstreeks op het hout

Bijzonderheden: met white wash, nerven en noesten aanwezig

Dikte houten plaat: 17 mm