Slider Plexiglas

4.8 5 48 Uitstekend!

Lees klantreacties


Foto op Aluminium (wit)

Met een foto op aluminium, specifiek dibond geheten, haalt u zowel visueel als qua materiaal een kwalitatief product in huis. Onze machine drukt uw foto direct op aluminium, waarbij de in- en afstellingen voor uw foto worden geoptimaliseerd.

Niet voor niets is het een vernieuwend, eigentijds materiaal dat snel opmars maakt. U maakt er dus indruk mee. U kunt uw foto op dibond ook nog eens zorgeloos buiten ophangen.

Foto op Aluminium (RVS)

Bij een foto op aluminium kunt u ook kiezen voor een RVS-toplaag. Door deze toplaag ontslaat een uniek soort glans. Die wekt de indruk dat de foto meebeweegt zodra u er langs loopt. Het is een moderne, trendy techniek, bij uitstek geschikt voor zwart-wit foto’s.

Ook dit product kunt u met een gerust hart buiten ophangen.

Wat voor foto’s kan ik het beste op aluminium printen?

Ondanks dat onze machine kwalitatief op aluminium zal printen, komt de ene foto mooier uit op dit materiaal dan de andere. Zwart-wit foto’s lenen zich bij uitstek om te printen op aluminium. Daarnaast is gebleken dat motorvoertuigen ook zeer mooi uitkomen. Bij een foto op aluminium rvs zal het wit in uw foto zichtbaar zijn als aluminiumkleur, een bijzonder effect. Afzonderlijke delen van de foto zullen door lichtval en de glans daarvan bovendien verschillend ogen. Het lijkt alsof uw foto ‘beweegt’.

Doorgaans wordt de kleur wit niet door onze printer gedrukt. Dit houdt in dat de witte onderdelen van de foto de kleur overnemen van de ondergrond, dus van het gekozen materiaal. Wanneer u een foto op aluminium wit laat printen, nemen de witte delen de kleur van het satijnen aluminium over. De satijnen ondergrond heeft een iets glanzende uitstraling en zorgt in combinatie met de matte inkt voor een uniek effect op uw foto.

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Kijk bij de veelgestelde vragen of uw vraag er tussen staat of stuur ons een e-mail.

Levering

Uw foto op aluminium met 5 werkdagen verzonden

Het is glashelder: lang hoeft u niet te wachten op uw foto op aluminium. Nadat u een bestelling hebt geplaatst, verzenden wij hem al met 5 werkdagen.

Zorgvuldige verzending

Uw foto op plexiglas verdient de grootste zorg. Daarom pakken wij uw bestelling netjes in en wordt hij in een speciale kunstverpakking vervoerd. Zo komt uw foto op plexiglas gegarandeerd veilig bij u aan!

Verzending via GLS

Uw bestelling verzenden we via de pakketdienst van GLS. Hiermee wordt uw foto op plexiglas veilig en netjes bij u thuis bezorgd.

Productspecificaties

Materiaalkleur: wit of geborsteld RVS

Bedrukking: rechtstreeks vanaf machine

Bijzonderheden: op RVS worden de witte onderdelen niet afgedrukt maar nemen de kleur aan van het materiaal (licht grijs RVS geborsteld)

Dikte aluminiumplaat: 3mm