Slider Plexiglas

4.8 5 48 Uitstekend!

Lees klantreacties


Twee foto`s in één! Uniek en eigenzinnig

- Diverse formaten
- Met of zonder lijst
- Upload jouw eigen foto`s

Bestellen

De FlipPhoto: ideaal voor trouwfoto’s!

Uw trouwdag is een van de mooiste momenten in uw leven. Het spreekt vanzelf dat u daar  graag tastbare herinneringen aan wilt bewaren. De intieme sfeer, emoties en spontane gebeurtenissen leveren unieke foto’s op. Foto’s die dierbaar zijn en blijven omdat ze ervoor zorgen dat u deze prachtige dag kunt herbeleven.  
Wilt u foto’s van uw bruiloft graag in huis neerzetten of ophangen zodat u er vaak naar kunt kijken? Met de FlipPhoto heeft u een unieke blikvanger in uw interieur. Dit komt omdat er twee foto’s in één fotolijst zijn samengevoegd, het beeld wisselt als u er langs loopt. Geen standaard plaatje, maar twee met een groots WOW-effect!

Beschikbaar in 16 formaten, vanaf € 24,95

Bestellen

Bewaar de bijzondere momenten

Kies de mooiste, liefste of grappigste foto’s en stel zo uw eigen, persoonlijke FlipPhoto samen. Een foto van het stralende bruidspaar combineert u met een sfeervolle detailfoto, of misschien kiest u toch liever voor die leuke groepsfoto van de hele familie? De FlipPhoto is ideaal om de uitersten van zo’n bijzondere dag weer te geven. Want hoe verrassend is het om een formeel portret te zien veranderen in een spontane of emotionele momentopname?

Origineel huwelijkscadeau

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor het bruidspaar? De FlipPhoto is een uniek en persoonlijk cadeau waar u het bruidspaar na de huwelijksreis enorm blij mee maakt. Zo’n bijzonder geschenk roept jaren later nog warme herinneringen aan de bruiloft op. Inspiratietip voor het bruidspaar: bedank ouders of goede vrienden voor uw onvergetelijke trouwdag met een persoonlijk voor hen samengestelde FlipPhoto.

De FlipPhoto is leverbaar in verschillende formaten. Ook heeft u keuze uit een houten lijst in de kleur zwart of grijs. De fotolijst kunt u zowel liggend als staand neerzetten, of aan de wand ophangen.

Bestel snel en eenvoudig uw foto als FlipPhoto

Doordat uw foto als flipphoto door onszelf wordt geproduceerd, kunnen wij precies in de gaten houden wat er gebeurt en hoe het gebeurt. Met behulp van onze printer met vernieuwde printtechnologie en de vakkundige kennis van onze medewerkers wordt ervoor gezorgd dat u een flipphoto van hoge kwaliteit ontvangt. Het bestelproces verloopt eenvoudig en snel. 

Er zijn twee manieren waarop u uw flipphoto kunt betalen. Allereerst kunt u kiezen voor iDeal, waarbij het bedrag meteen van uw bankrekening wordt afgeschreven. Wilt u liever eerst het product in huis hebben en daarna pas betalen, dan kunt u kiezen voor het betaalsysteem Billink, waarbij u pas binnen 14 dagen na ontvangst hoeft te betalen.

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Kijk bij de veelgestelde vragen of uw vraag er tussen staat of stuur ons een e-mail.

Formaten en prijzen staand / liggend

Formaat / verhouding FlipPhoto
15 × 10 cm ( 3:2 ) € 24,95
18 × 13 cm ( 1.38 ) € 36,95
24 × 18 cm ( 4:3 ) € 43,95
30 × 24 cm ( 5:4 ) € 54,95
50 × 40 cm ( 5:4 ) € 79,95
70 × 50 cm ( 7:5 ) € 129,95
100 × 70 cm ( 10:7 ) € 169,95

Formaten en prijzen vierkant

Formaat / verhouding FlipPhoto
40 × 40 cm ( 1:1 ) € 69,95
70 × 70 cm ( 1:1 ) € 149,95