Slider Plexiglas

4.8 5 48 Uitstekend!

Lees klantreacties


Twee foto`s in één! Uniek en eigenzinnig

- Diverse formaten
- Met of zonder lijst
- Upload jouw eigen foto`s

Bestellen

FlipPhoto voor speciale kinderfoto’s

De tijd dat kinderen klein zijn, vliegt snel voorbij. De meeste ouders proberen dan ook zo veel mogelijk onvergetelijke momenten vast te leggen. Heeft u ook zo’n uitgebreide fotoverzameling die jarenlang bewaard blijft in de computer? Of een hele serie fotoalbums die ongezien in de kast blijven liggen? Zonde om al die mooie kinderfoto’s niet te gebruiken!

Foto’s van de kinderen zijn natuurlijk bedoeld om van te genieten. Ze zijn mooi als herinnering en geven uw huis een knusse en persoonlijke sfeer. En de kinderen vinden het meestal erg leuk om een speciaal plekje te krijgen in huis.

Beschikbaar in 16 formaten, vanaf € 24,95

Bestellen

Wisselende beelden

Bent u uitgekeken op die standaard lijstjes? Dan is de FlipPhoto iets voor u. In deze lijst combineert u twee verschillende foto’s die afwisselend te zien zijn. De beelden worden om beurten zichtbaar wanneer u er langs loopt of deze heen en weer beweegt. Het geeft optisch een opvallend effect, vooral als u er van een afstandje naar kijkt. Dit realiseren we met de lenticulaire druktechniek. De FlipPhoto maakt batterijen of een stekker overbodig. U kunt hem overal in huis ophangen of neerzetten, het is dan ook een echte eyecatcher!

Leuk voor later

Hoe het werkt? U selecteert de allerleukste kinderfoto’s die een goede combinatie met elkaar vormen. De schattige babyfoto van uw zoontje met een foto waarop hij als kleuter zijn kleine zusje knuffelt. Of die leuke portretfoto gecombineerd met een foto waarop uw kind staat afgebeeld met zijn favoriete huisdier. Om maar enkele voorbeelden te noemen… Ga hier vooral creatief mee aan de slag, het eindresultaat zal u verrassen! De FlipPhoto wordt een dierbaar kunstwerkje in huis waar u lang plezier van heeft. Zoekt u nog een origineel cadeau voor opa en oma? Succes verzekerd! 

De FlipPhoto is leverbaar in verschillende formaten. Ook heeft u keuze uit een houten lijst in de kleur zwart of grijs. De fotolijst kunt u zowel liggend als staand neerzetten, of aan de wand bevestigen. 

Bestel snel en eenvoudig uw foto als FlipPhoto

Doordat uw foto als flipphoto door onszelf wordt geproduceerd, kunnen wij precies in de gaten houden wat er gebeurt en hoe het gebeurt. Met behulp van onze printer met vernieuwde printtechnologie en de vakkundige kennis van onze medewerkers wordt ervoor gezorgd dat u een flipphoto van hoge kwaliteit ontvangt. Het bestelproces verloopt eenvoudig en snel. 

Er zijn twee manieren waarop u uw flipphoto kunt betalen. Allereerst kunt u kiezen voor iDeal, waarbij het bedrag meteen van uw bankrekening wordt afgeschreven. Wilt u liever eerst het product in huis hebben en daarna pas betalen, dan kunt u kiezen voor het betaalsysteem Billink, waarbij u pas binnen 14 dagen na ontvangst hoeft te betalen.

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Kijk bij de veelgestelde vragen of uw vraag er tussen staat of stuur ons een e-mail.

Formaten en prijzen staand / liggend

Formaat / verhouding FlipPhoto
15 × 10 cm ( 3:2 ) € 24,95
18 × 13 cm ( 1.38 ) € 36,95
24 × 18 cm ( 4:3 ) € 43,95
30 × 24 cm ( 5:4 ) € 54,95
50 × 40 cm ( 5:4 ) € 79,95
70 × 50 cm ( 7:5 ) € 129,95
100 × 70 cm ( 10:7 ) € 169,95

Formaten en prijzen vierkant

Formaat / verhouding FlipPhoto
40 × 40 cm ( 1:1 ) € 69,95
70 × 70 cm ( 1:1 ) € 149,95