Slider Plexiglas

4.8 5 48 Uitstekend!

Lees klantreacties


Twee foto`s in één! Uniek en eigenzinnig

- Diverse formaten
- Met of zonder lijst
- Upload jouw eigen foto`s

Bestellen

Koester uw herinneringen met de FlipPhoto

Wanneer we een dierbare moeten missen, zijn herinneringen heel waardevol. Want wie we ook kwijtraken in het leven, de herinneringen aan diegene willen we graag levend houden. Zeker in het geval van een overlijden kunnen foto’s dus heel belangrijk zijn. Hopelijk zijn er veel speciale momenten vastgelegd en heeft u mooie foto’s van uw geliefde. 
Maar waar geeft u de foto’s een passende plek in huis? Veel mensen vinden het prettig een speciaal hoekje in te richten met een fotolijst, kaarsen of een vaasje met bloemen. Met de FlipPhoto kunt u deze foto’s waar u maar wilt een plek geven in uw interieur. 

Beschikbaar in 16 formaten, vanaf € 24,95

Bestellen

Wisselende beelden

De FlipPhoto combineert twee foto’s in één fotolijst. De verschillende foto’s zijn om beurten zichtbaar, afhankelijk van de hoek waaruit u ze bekijkt. Bij het voorbijlopen ziet u het beeld veranderen. Dit wisselende effect creëert een heel bijzondere sfeer! In tegenstelling tot de standaard fotolijsten die wisselende beelden laten zien, zijn bij de FlipPhoto geen batterijen of stekker nodig. Handig, want zo kunt u hem overal ophangen of neerzetten.

Persoonlijk ontwerp

U kiest zelf de foto’s die de FlipPhoto voor u zo persoonlijk maken. Denk bijvoorbeeld aan een mooie portretfoto, in combinatie met een favoriete bezigheid van uw geliefde. Lekker bezig in de tuin, op het sportveld of met een hengel langs de waterkant. Wellicht heeft u goede foto’s van de favoriete vakantieplek of die gezellige familiedag? 

Condoleancecadeau

Wilt u iemand bij een groot verlies sterkte toewensen of een hart onder de riem steken? Soms is het moeilijk om de juiste woorden te vinden. U kunt bloemen aanbieden, maar wat is er mooier dan een blijvend condoleancecadeau? Met de FlipPhoto geeft u de nabestaanden een uniek aandenken, ter nagedachtenis aan een geliefd persoon.

De FlipPhoto is leverbaar in verschillende formaten. Ook heeft u keuze uit een houten lijst in de kleur zwart of grijs. De fotolijst kunt u zowel liggend als staand neerzetten, of aan de wand bevestigen.

Bestel snel en eenvoudig uw foto als FlipPhoto

Doordat uw foto als flipphoto door onszelf wordt geproduceerd, kunnen wij precies in de gaten houden wat er gebeurt en hoe het gebeurt. Met behulp van onze printer met vernieuwde printtechnologie en de vakkundige kennis van onze medewerkers wordt ervoor gezorgd dat u een flipphoto van hoge kwaliteit ontvangt. Het bestelproces verloopt eenvoudig en snel. 

Er zijn twee manieren waarop u uw flipphoto kunt betalen. Allereerst kunt u kiezen voor iDeal, waarbij het bedrag meteen van uw bankrekening wordt afgeschreven. Wilt u liever eerst het product in huis hebben en daarna pas betalen, dan kunt u kiezen voor het betaalsysteem Billink, waarbij u pas binnen 14 dagen na ontvangst hoeft te betalen.

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Kijk bij de veelgestelde vragen of uw vraag er tussen staat of stuur ons een e-mail.

Formaten en prijzen staand / liggend

Formaat / verhouding FlipPhoto
15 × 10 cm ( 3:2 ) € 24,95
18 × 13 cm ( 1.38 ) € 36,95
24 × 18 cm ( 4:3 ) € 43,95
30 × 24 cm ( 5:4 ) € 54,95
50 × 40 cm ( 5:4 ) € 79,95
70 × 50 cm ( 7:5 ) € 129,95
100 × 70 cm ( 10:7 ) € 169,95

Formaten en prijzen vierkant

Formaat / verhouding FlipPhoto
40 × 40 cm ( 1:1 ) € 69,95
70 × 70 cm ( 1:1 ) € 149,95