Slider Plexiglas

4.8 5 48 Uitstekend!

Lees klantreacties


Twee foto`s in één! Uniek en eigenzinnig

- Diverse formaten
- Met of zonder lijst
- Upload jouw eigen foto`s

Bestellen

FlipPhoto voor de dierbaarste foto’s van uw huisdier

Wij Nederlanders houden grenzeloos veel van onze huisdieren. Heeft u een hond, kat of konijn waar u een sterke band mee heeft? Dan weet u vast ook dat het nogal wat geduld vergt om uw harige vriend op de gevoelige plaat vast te leggen. Zeker als uw hond of kat een speels of eigenzinnig karakter heeft. Is het u toch gelukt om prachtige foto’s van uw huisdier te maken, dan verdienen ze zeker een mooie plek in huis!

Beschikbaar in 16 formaten, vanaf € 24,95

Bestellen

Unieke presentatie

Wat vindt u de leukste eigenschap van uw huisdier? Is uw hond nogal ondeugend, of heeft hij juist een heel relaxt karakter? Kan hij goed opschieten met de andere dieren in huis en speelt hij graag met de kinderen? De foto’s die zijn persoonlijkheid het best weergeven kunt u gebruiken voor de FlipPhoto. In deze lijst kunnen maar liefst twee verschillende afbeeldingen geplaatst worden die afwisselend worden getoond. U ziet het beeld veranderen, afhankelijk van de hoek waaruit u de FlipPhoto bekijkt. Een unieke en creatieve manier om het karakter van uw geliefde huisdier te presenteren!

Het allerliefste cadeau

Bestelt u de FlipPhoto voor uzelf? Dan haalt u een blikvanger in huis waar u met plezier naar zult kijken. Grappig, lief of juist een tikje stoer? De sfeer bepaalt u zelf met de keuze van de foto’s. Daarnaast is het natuurlijk ook een origineel idee om een andere dierenvriend te verrassen met dit speciale cadeau. Leuk voor nu en een mooie herinnering voor later!

De FlipPhoto is leverbaar in verschillende formaten. Ook heeft u keuze uit een houten lijst in zwart of grijs. De fotolijst kunt u zowel liggend als staand neerzetten, of aan de wand hangen.

Bestel snel en eenvoudig uw foto als FlipPhoto

Doordat uw foto als flipphoto door onszelf wordt geproduceerd, kunnen wij precies in de gaten houden wat er gebeurt en hoe het gebeurt. Met behulp van onze printer met vernieuwde printtechnologie en de vakkundige kennis van onze medewerkers wordt ervoor gezorgd dat u een flipphoto van hoge kwaliteit ontvangt. Het bestelproces verloopt eenvoudig en snel. 

Er zijn twee manieren waarop u uw flipphoto kunt betalen. Allereerst kunt u kiezen voor iDeal, waarbij het bedrag meteen van uw bankrekening wordt afgeschreven. Wilt u liever eerst het product in huis hebben en daarna pas betalen, dan kunt u kiezen voor het betaalsysteem Billink, waarbij u pas binnen 14 dagen na ontvangst hoeft te betalen.

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Kijk bij de veelgestelde vragen of uw vraag er tussen staat of stuur ons een e-mail.

Formaten en prijzen staand / liggend

Formaat / verhouding FlipPhoto
15 × 10 cm ( 3:2 ) € 24,95
18 × 13 cm ( 1.38 ) € 36,95
24 × 18 cm ( 4:3 ) € 43,95
30 × 24 cm ( 5:4 ) € 54,95
50 × 40 cm ( 5:4 ) € 79,95
70 × 50 cm ( 7:5 ) € 129,95
100 × 70 cm ( 10:7 ) € 169,95

Formaten en prijzen vierkant

Formaat / verhouding FlipPhoto
40 × 40 cm ( 1:1 ) € 69,95
70 × 70 cm ( 1:1 ) € 149,95