Slider Plexiglas

4.8 5 48 Uitstekend!

Lees klantreacties


Twee foto`s in één! Uniek en eigenzinnig

- Diverse formaten
- Met of zonder lijst
- Upload jouw eigen foto`s


FlipPhoto

Met trots presenteren wij ons allernieuwste product: de FlipPhoto. Een unieke fotolijst met een verrassend optisch effect! De FlipPhoto is een foto waarin twee beelden afwisselend te zien zijn, afhankelijk van de hoek waaruit u ernaar kijkt. Als u er voorbijloopt, ziet u de foto veranderen. Zeker van een afstandje is de FlipPhoto een echte blikvanger!

De Flipphoto is een lenticulaire druktechniek. Een fijn lenzenrooster dat over de afbeeldingen is aangebracht, zorgt ervoor dat er een optisch effect ontstaat. Deze techniek is op zich niet nieuw, lenticulair drukwerk wordt vaak gebruikt op groot formaat voor reclamedoeleinden.
Deze lenticulaire techniek kunnen wij nu ook toepassen op klein formaat, waardoor het geschikt is voor particulier gebruik.

Bestel snel en eenvoudig uw foto als FlipPhoto

Doordat uw foto als flipphoto door onszelf wordt geproduceerd, kunnen wij precies in de gaten houden wat er gebeurt en hoe het gebeurt. Met behulp van onze printer met vernieuwde printtechnologie en de vakkundige kennis van onze medewerkers wordt ervoor gezorgd dat u een flipphoto van hoge kwaliteit ontvangt. Het bestelproces verloopt eenvoudig en snel. 

Er zijn twee manieren waarop u uw flipphoto kunt betalen. Allereerst kunt u kiezen voor iDeal, waarbij het bedrag meteen van uw bankrekening wordt afgeschreven. Wilt u liever eerst het product in huis hebben en daarna pas betalen, dan kunt u kiezen voor het betaalsysteem Billink, waarbij u pas binnen 14 dagen na ontvangst hoeft te betalen.

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Kijk bij de veelgestelde vragen of uw vraag er tussen staat of stuur ons een e-mail.

Flipphoto met of zonder lijst

Heeft u nog een fotolijstje staan of wilt u een andere kleur dan grijs of zwart dan kunt u de flipphoto ook zonder lijst bestellen.

Flipphoto kan door u zelf bijzonder gemaakt worden. Als eerste door de keuze van de foto’s, als tweede staand, liggend of vierkant en als derde met een lijst van ons of juist in die bijzondere lijst die u nog heeft staan.

Levering

Uw flipphoto wordt met 5 werkdagen door ons verzonden. Wij hebben aan de verpakking de zorg besteed die het product verdient. Tevens versturen wij met track & trace zodat wij uw fliphoto kunnen volgen. Hiermee wordt uw flpphoto veilig en netjes thuisbezorgd.

Specificaties FlipPhoto

  • Afbeeldingen mogelijk in full colour of zwart-wit, wel dient u rekening te houden met het contrast
  • Gebruik liever geen witte of lichte achtergrond, hierop blijft het beeld in beide foto’s licht zichtbaar
  • Foto’s aanleveren als JPG resolutie minimaal 100 dpi
  • Verkrijgbaar met of zonder lijst (lijst hout in de kleur zwart of grijs)
  • Levertermijn verzonden met 5 werkdagen